WAT ZOU JIJ DOEN MET 1MILJOEN?

zaterdag, juni 29, 2013


De meeste dromen zijn bedrog, en daar ben ik heel erg blij mee. Ik weet niet waarom, maar ik had me vannacht toch een nachtmerrie! Bah, vreselijk gewoon. Ik was blij toen ik wakker werd en daarna toch vredig inslaap kon komen.

Waarom kan ik niet gewoon dromen dat ik 1 miljoen euro zou winnen? Dat ik op mijn bankrekening kijk en ik gewoon €1.000.000 zie staan. Wat zou ik daar mee doen? Dat zijn pas leuke dromen! Mijn hoofd sloeg op hol bij deze gedachten.. Wat zou ik doen met één miljoen.

1. Als eerst zou ik mijn eigen huis kopen. Waarom? Ik heb het naar mijn zin bij mijn ouders, mijn broer en ik kunnen het goed met elkaar vinden. Niets aan de hand. Maar ik wil zooo graag mijn eigen walk in closet. Aangezien hier thuis alle kamers bezet zijn, heb ik dus pech. Ik heb wel een grote kast, maar ach. Een inloop kast vind denk ik elke vrouw wel leuk!


2. Mijn nieuwe walk in closet vullen. Shop till you drop zegmaar. Alle steden af, in het binnen en buitenland. Schoenen passen en kopen tot ik er bij neer val. Kleding passen en kopen tot ik er bij neer val. Tassen kopen, horloges, accessoires.. De mogelijkheden zijn oneindig!

3. Als ik al die steden moet bezoeken voor leuke dingen op te kopen, moet ik natuurlijk ook een mooie auto hebben.. Of een privé vliegtuig. Laat ik nou niet te arrogant worden, en gewoon voor een auto gaan. Dan wil ik wel een prachtige roze Mercedes. Ik heb sinds de dag dat die bestond, gezegd dat ik de roze Suzuki Alto zou willen. Maar momenteel volg ik rijlessen in een Mercedes C-classe. En die rijdt heeeerlijk!


4. Ik ben niet echt het soort meisje/vrouw dat alleen maar aan zichzelf denkt hoor! Misschien lijkt dat ondertussen wel een beetje.. Maar dat is zeker niet het geval. We wonen in een dorp bij Nijmegen, en ik weet hoe graag mijn moeder in Nijmegen zelf wilt wonen. Dus, dan koop ik een huisje voor mijn ouders in Nijmegen!

5. Naast mijn ouders, krijgt mijn broer natuurlijk ook wel iets! We zijn beiden bezig met rijlessen voor het geweldig handige rijbewijs. Als ik één miljoen zou hebben, zou ik Frank natuurlijk ook een auto geven. Ik weet dat hij ook een Mercedes wilt, het wordt voor hem alleen geen roze, haha.

6. Oeioei, 1miljoen gaat denk ik wel sneller op dan gepland? Twee huizen, een custom made Mercedes, EEn kast inhoud waar je U tegen zegt.. Hoeveel zou ik nog over hebben? Al het geld wat ik dan zou overhebben zal ik maar op de bank zetten, haha. Ik ga natuurlijk wel nog naar school en werken. Want zoals je gemerkt hebt, het is sneller op dan je denkt!

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. leuke post. zo'n walk in closet klinkt goed.!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, leuke post! Ik zou - alvast voor later, haha - een Volkswagen T1-busje kopen (blijf dromen) en veel te veel kleren en boeken. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha erg leuk om te lezen. Ik zou lekker gaan shoppen en de helft zetten op mijn bank zodat ik lekker kan leven van de rente :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sowieso een walk in closet en die dan helemaal vol shoppen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ow dames, wat een goede ideetjes allemaal! Hahaa

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS