SITE / ABOUT MY STYLE

maandag, juni 17, 2013

Een tijdje geleden keek ik op de blog van Anne Solveig en stuitte ik op een artikel over About My Style. Ik werd er nieuwsgierig van, en nam een kijkje. Het venster opende en het eerste wat ik zag was een erg leuke achtergrond. De pagina laadde verder, en ik keek eens even goed rond.

About My Style draait niet om kleding, schoenen en accessoires  Het is geen Lookbook of iets in die richting. Elke dag is er een soort opdracht waar je een foto van moet maken. Bijvoorbeeld wat je voor het laatst gelezen hebt, een foto van toen je jong was, je favoriete tas of hoe je haar vandaag zit.

Je kan mensen volgen en je kan de foto's van andere mensen liken en ook reacties bij plaatsen. Naast dat kan je ook foto's ervan plaatsen op je blog. Misschien is het je al opgevallen, dat links op mijn blog er een vakje van About My Style is bijgekomen.

Neem vooral een kijkje op de site en maak een account aan. Het is echt leuk, en elke dag weer een verassing wat de opdracht is. Tenzij je steeds gaat kijken bij upcoming themes. Zelf vind ik dat niet leuk en kijk ik er dus maar af en toe.

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Heel leuk! Ik heb er wel eens vaker van gehoord, op instagram van die kalenders met opdrachten enzo (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk ja, weer ideetjes opdoen voor je eigen outfit.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS