OUTFIT OF THE DAY / NIEUWE JAS

woensdag, juni 05, 2013

Toen ik vorige week in Rotterdam was, ben ik niet alleen Lush binnen gegaan, maar ook Vero Moda. (Over mijn aankoopjes en mijn bezoek aan Lush heb ik twee artikelen geschreven ''klik'' & ''klik''). Op straat liepen drie dames met grote blonde afro pruiken dingetjes uit te delen. Ik liep nieuwsgierig op ze af en kreeg een kaartje van de Vero Moda. Het was een kaartje waar je jouw gegevens op moest schrijven en dan bij de kassa afgeven voor 20% korting. En het gelde alleen voor die dag. Lucky me! Ik ging de winkel in en zag een leuke zomerjas hangen. Eventjes gepast, en afgerekend met 20% korting. Ik betaalde er uiteindelijk €23,96 voor.
Jas / Vero Moda
T-shirt / Adidas
Skinny Jeans / Primark
Schoenen / All Stars / Converse

You Might Also Like

5 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS