ONE LINE A DAY / UPDATE / 2013

maandag, juni 03, 2013

Het One Line A Day dagboekje stond vorig jaar op mijn verlanglijstje. Ik was het al een klein beetje vergeten, en sprong een gat in de lucht toen ik het dagboekje kreeg voor Sinterklaas van mijn oma. (Met Sinterklaas kopen wij dingen voor elkaar, en jaaa, we maken ook gedichtjes). Anywayss, ik moest dus eventjes wachten tot het 2013 was, en ik kon beginnen met schrijven. Nu, 3 juni zijn we ongeveer op de helft van het jaar. Daarom wil ik even een kleine update geven over mijn One Line A Day dagboek!De eerste maand van het jaar was ik helemaal in de wolkjes met mijn dagboekje. Elke dag als ik weer wat nieuws schreef, begon ik weer te lezen wat ik eerder allemaal geschreven had. Het viel me op dat ik niet eens zo veel moeite had met het feit dat het maar een paar regeltjes zijn waar je op kon schrijven. Ik vond het elke avond weer een leuke uitdaging om een mini samenvatting van mijn dag te schrijven. Dat vind ik nog steeds trouwens.

Na een tijdje, ik denk ongeveer rond maart begon ik het dagboek toch al wat vaker te vergeten. Dan moest ik opeens van de dag ervoor, of soms zelfs voor twee dagen schrijven. Gelukkig onthoud ik wel redelijk wat ik allemaal doe, haha. Ik had geen werk meer, en zat tot laat achter mijn laptop, en wilde gewoon gaan slapen als ik moe was. Even tanden poetsen, pyjama aan... En het schrijven kwam morgen ochtend wel.. Je begrijpt vast waar ik het over heb.


Gelukkig kwam er dan toch meer regelmaat in mijn dagen, en heb ik inmiddels werk. Het ging al gouw weer goed met mijn dagboek. Ik probeer er natuurlijk elke dag in te schrijven, maar soms vergeet ik het nog. Dan doe ik het de dag erna wel. Er zit een touwtje tussen die je dan op de datum kan leggen die je moet invullen. Dat vind ik wel fijn, anders zou ik elke dag moeten gaan zoeken, haha.

Na vanavond is deze pagina niet meer onbeschreven!
Het One Line A Day boekje is voor vijf jaar. Ik vraag me af hoe ik het zo lang trouw kan blijven doen, maar ik heb hoop! Ik vind het echt een aanrader en het lijkt mij leuk om alles terug te lezen na die vijf jaar. Voor iedereen die nu al zin heeft om in 2014 te beginnen met het bijhouden van dit bijzondere dagboek; zet hem op je verlanglijstje, net als ik gedaan heb, of schaf hem gewoon zelf aan!

You Might Also Like

3 lovely comments

 1. Ik heb het ook een tijdje geprobeerd met een gewoon schriftje, maar ik vergat het ook steeds vaker. Ik houd het dus maar bij de wekelijkse diary's op m'n blog, die vergeet ik nooit te schrijven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit ook erg leuk, wilde 'm ook graag hebben. Maar tegenwoordig schrijf ik op de computer in Evernote. Zo kan ik het gelijk delen met een vriendin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Evernote? Dat ken ik niet!
   Zou je misschien wat meer erover kunnen vertellen?

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS