MY DREAM WISHLIST

zondag, juni 23, 2013

Oké, jij en ik weten allebei dat het mij nooit gaat lukken al deze items te kunnen kopen. Vandaar dat het ook mijn dream wishlist is. Gelukkig zou ik, als ik eens een keer ga sparen, toch wel iets kopen van de lijst. Maar, zoals bij de tas en de schoenen worden het dan moeilijke keuzes om de kleur. En de horloges zijn ook allebei zo leuk!


1 / Michael Kors / Large Selma Top-Zip Satchel / Brown
2 / Michael Kors / Large Selma Top-Zip / Black

3 / Jeffrey Campbell / Lita's / Taupe
4 / Jeffrey Campbell / Lita's / Black

5 / Michael Kors / Mid-Size Rose Golden/Horn Acetate Runway Twist Watch
6 / Michael Kors / Mid-Size Rose Golden Pyramid-Stud Leather Runway Watch

Zoals jullie misschien wel weten, werk ik via het uitzendbureau. Toen ik gestopt ben met mijn opleiding kon ik niet snel werk vinden, maar gelukkig konden ze mij uit de brand helpen. Ik werk nu regelmatig en heb ook al goed verdient, helaas is van sparen nog niets gekomen. Want ik ga in juli op vakantie.

Toch blijf ik maar wegdromen bij deze geweldig mooie items. En ik weet zeker dat ik ga sparen en dat ik nog wel een van deze items zal kopen. Wanneer? Dat is de vraag, haha. Eerst nog maar even op vakantie gaan en genieten.

Voor het geval dat ik spontaan een briefje van €500 vind, of ik win de lotto. Zou ik het fijn vinden als jullie in  een reactie achterlaten welke van de twee boven elkaar geplaatste items jullie steeds het mooist vinden ;)

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ooh die horloges zijn prachtig! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohmy, ik vind Lita's zo mooi! En die tas... wauwie! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie items :)
  Bedankt voor de follow :) Ik volg je nu ook via bloglovin'

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS