LUSH SHOPLOG

zaterdag, juni 01, 2013


Zoals ik al verteld had, hebben mijn moeder en ik gewinkeld bij Lush. Mijn broer kwam even later ook naar de stad en hij kocht ook nog iets bij Lush. Ook hadden we vijf lege verpakkingen bij, maar de maskers waren op! Dat was wel even balen.. Volgende keer beter... hoop ik! Dit is wat we gekocht hebben;


We hebben weer heerlijk wat dingetjes ingeslagen. Niet te veel, dat doet zeer aan de portemonnee. Voorlopig kunnen we wel weer eventjes vooruit. En anders bezoeken we Rotterdam gewoon weer een keer. Als je jezelf afvraagt ''Wat zijn dat allemaal voor dingen?'' Lees dan vooral verder!

Karma Komba / Shampoo Bar / €9,10 
De Karma geur is één van de populairste geuren die ze bij Lush verkopen. Er zit onder anderen olie van  patchoeli en zoete sinaasappel in. Niet alleen de geur is lekker, Lush beweert ook dat na het gebruiken van deze shampoo bar je haar gemakkelijk te kammen is en klitten makkelijk verdwijnen. Naast het geweldige nieuwtje dat klitten makkelijk verdwijnen beweert Lush ook nog eens dat je er net zo lang mee kan doen als met drie flessen met 250ml van normale shampoo! Alsnog denk ik dat het in prijs niet veel scheelt, maar het is zeker een stuk beter voor het milieu.

Honey Bee / Bruisbal / €5,55
Deze bruisbal heeft de geur van Honey I Washed The Kids (zeep), waarvan Lush zelf zegt, hun favoriete geur is. Daar hebben zij voor deze bruisbal nog wat rhassoelmodder, aloë vera en sinaasappel olie aan toegevoegd. Deze combinatie van ingrediënten moet super goed zijn voor je huid. Mijn huid is niet zo best, en ik houd van honing in mijn thee. Vandaar dat ik deze eens wilde proberen! Mijn moeder wilde hem ook, vandaar dat er twee Honey Bee's gekocht zijn.

Twilight / Bruisbal / €5,25
Deze bruisbal is volgens Lush goed voor als je even tot rust wilt komen. De lavendel en tonka die in deze bruisbal zitten, zorgen voor rust in je lichaam en geest. De kleureffecten zijn ook rustgevend. Als je Twlight in het water doet bruist er eerst een roze kleur door het water in je bad, vervolgens wordt de bruisbal blauw. Dit is al de tweede keer dat mijn moeder deze in haar bezit heeft.

Coal Face / Reiniger / €9,10 per 100 gram
Volgens Lush verricht Coal Face wonderen. Er zit drophout in, dat een verzachtende en ontgiftende werking zou moeten hebben en nog meer wonderlijke ingrediënten. Coal Face zorgt ervoor dat je gezicht helemaal schoon en fris wordt. Het is erg goed en werkt stiekem ook wel tegen puistjes (!). Masseer een stukje Coal Face tussen je handen zodat het schuimt, daarna op je gezicht masseren en afspoelen met lauw warm water.

Dit zijn de dingen die bij Lush in ons winkelmandje terecht kwamen en vrolijk over de toonbank gingen. De komende tijd gaan wij even genieten van onze producten, en er zal vast wel een review verschijnen van een van deze items.

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Oh wat zien die Lush producten er heerlijk uit! Jammer genoeg heb ik geen Lush in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mij is Lush ook niet in de buurt.
   Ik woon bij Nijmegen, haha.
   Gelukkig kan je via de site van Lush (www.lush.nl)ook dingen kopen!
   x

   Verwijderen
  2. Wow, die reactie kwam snel, haha! Had ik niet verwacht...
   Ik woon in België. Kan ik dan ook bestellen? x

   Verwijderen
  3. Of het uit België mogelijk is wist ik niet, en heb het even voor je opgezocht. Dit staat er op de site:

   ''Verzendkosten België
   Deze kosten zijn wel gebaseerd op het gewicht van je bestelling. Tot en met 4.99 kilo betaal je 11,94 EU (inc. BTW) per zending, vanaf 5 kilo is het tarief 18,57 EU (inc. BTW).''

   Verwijderen
 2. je hebt je lekker uitgeleefd in de lush.!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm! Heerlijk zeg, ik hou echt van de lush. Die producten zijn zo fijn :D!

  Als je het leuk vindt: ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Je kunt hier reclame maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super tof toch? Als je zin hebt om mee te feesten ben je van harte uitgenodigd!

  liefs van Rosie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne producten, ik hou van Lush! Ik ben erg benieuwd naar de Twilight bruisbal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De producten van Lush zien er heerlijk uit! Jammer genoeg heb ik geen Lush winkel in de buurt :(

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS