LUSH MASKER / OATIFIX

zaterdag, juni 15, 2013

Alweer een tijd geleden was ik samen met mijn moeder en broer in Rotterdam. We waren onder andere te vinden bij Lush. Die dag nam ik monstertjes mee van twee gezichtsmaskers. Ik had namelijk al vijf lege verpakkingen en wilde weten voor wel masker ik moest gaan als ik ze zou inleveren. Ik nam Cupcake en Oatifix mee.


Grease Lightning was voor mijn broer. De andere twee waren voor mij om te testen! De eerste dag heb ik Oatifix op mijn gezicht gedaan, en de dag erna Cupcake. Ik wil er verder niet echt op in gaan, maar Cupcake vond ik niet zo prettig. Ik vond hem eerlijk gezegd een beetje stinken en maakte mijn huid niet zo zacht en fijn zoals Oatifix dat wel deed. Geen verassing dus dat ik ben gegaan voor Oatifix. Woensdag ging mijn broer wéér naar Rotterdam met een vriendin. Ze hadden mijn lege verpakkingen meegenomen en kwamen thuis met mijn gratis masker, yeey!


En dan nu, mijn ervaring met Oatifix. Allereerst de geur van dit gezichtsmasker. Ik vind het heerlijk ruiken! Natuurlijk heeft ieder zijn eigen smaak, maar persoonlijk vind ik dit masker een erg fijne geur hebben. Als het masker op je gezicht zit (ja, dus ook bij je neus) is het prettig als je masker niet stinkt. Dat heb je wel eens, dan baal je echt als er op de verpakking 10-15 minuten ophouden staat) Anywayyss, met dit masker is het geen probleem! Overigens moet deze 5-10 minuten blijven zitten ;)

Het smeren gaat trouwens iets minder.. De substantie is best wel een beetje korrelig moet ik eerlijk zeggen. En het voelt of je soort van zand dus aan het smeren bent. Maar dat mag de pret niet drukken. Gewoon doorsmeren totdat je voor jou gevoel alles van je huidje bedekt hebt.


Als je het dan 5 tot 10 minuten op je gezicht hebt gehad, moet je het er met lauw warm water afspoelen. Niet te veel gaan boenen op je gezicht.. Want dat is natuurlijk niet zo goed voor je huid.
Als je gezicht schoon is zul je nog lichtjes naar het heerlijke masker ruiken (yeeeyyy, bonus) en zal je gezicht heel zacht en lekker aanvoelen. Mijn huid had ook totaal geen trekkerig gevoel. Dat had ik bij Cupcake dan weer wel wat meer.

Mijn huid is heel erg slecht. Ik heb veel droge plekjes, eczeem en last van pukkeltjes. Veel maskers zijn voor mij toch niet zo weggelegd, ondanks als de verpakking zegt ''ook voor de droge huid''. Gelukkig is Oatifix voor mij zoals Hemel op aarde. Een oplossing voor alle vrouwen van de wereld, owja, en ook voor mannen! Die mogen natuurlijk ook meegenieten van Oatifix.


Tot nu toe klinkt het allemaal erg positief en geweldig. Toch zitten er wat (min)puntjes bij..
De maskers van Lush, en dus ook Oatifix, zijn verse maskers. Om die reden moet je masker dus ook in de koelkast bewaard worden. Helaas vergeet je het dan al snel te gebruiken. Normaal zou je denken, achh, dat maakt niet uit. Maar dan komt het volgende puntje. Omdat het dus verse maskers zijn, kan je hem maar tot een bepaalde tijd gebruiken. Mijn masker is te gebruiken tot 7 juli. Voor die tijd is hij natuurlijk al wel op, maar toch vind ik het jammer.Doordat die in de koelkast staat, ben ik hem alweer vergeten op te doen gisteren!

Oatifix / Lush / €11,65 / 75 gram

You Might Also Like

1 lovely comments

  1. Leuke aankoopjes! ik kan niet wachten om weer naar de lush te gaan binnenkort :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS