LINDA MEIDEN #2

donderdag, juni 13, 2013

In 2012 lag de aller eerste Linda Meiden in de winkel. In twijfelde geen moment en kocht hem bij de Jumbo in het dorp. Ik heb hem in no time uitgelezen en vond het een erg leuk blad. Ik heb er daarna ook nog regelmatig in gekeken en mijn moeder heeft hem ook gelezen. Nu in 2013 ligt de tweede Linda Meiden in de winkels! Ik ben weer op mijn fiets naar de Jumbo gegaan en heb hem gekocht.


In het blad zitten een hoop leuke dingen, zoals mooie foto shoots, hebbedingetjes, interviews en vooral niet te vergeten 6 kantjes met heerlijke mannen. Naast die leuke dingen (& mannen) zitten er ook 5 kantjes in met piemels. Waar we het in Linda Meiden #1 moesten doen met de poezen krijgen we nu pagina's met piemels te zien. Of je er naar wilt kijken moet je zelf weten, haha.

Naast al die dingen zitten er ook erg inspirerende verhalen in. Over jongeren die allebei hun ouders verloren hebben en meiden die geen haren hebben. Ik vond het mooie verhalen en kan mezelf altijd wel inleven in verhalen als ik het lees. Maar zo iets als dit lijkt gewoon onwerkelijk. Het zijn verhalen waar ik verder totaal niets over wil zeggen, je moet het echt zelf lezen.

Ik zou zeggen, pak je fiets en koop Linda Meiden #2. Deze kost €5,50

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Ziet er wel leuk uit! Haha klinkt heel vreemd, 6 kantjes piemels haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb 'm ook! En al helemaal uitgelezen, het is echt een geweldig blad!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ben er wel heel benieuwd naar! ;D

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS