LATEN WE EENS GEK DOEN..

dinsdag, juni 25, 2013

Ik had voor vandaag eigenlijk een beauty artikel gepland.. Daar moeten jullie helaas toch nog maar eventjes op wachten, sorry! Gisteren wilde ik mijn laptop opruimen toen ik allemaal filmpjes tegenkwam. Oud, maar ook minder oud. Ik besloot een soort van collage filmpje te maken. Dit is denk ik het kortste filmpje dat ik ooit gemaakt heb, maar er gebeurd wel het aller meest in. Ben je benieuwd? Bekijk de video, en niet vergeten te abonneren hè! 

LET OP: Dit filmpje kan epileptische aanvallen veroorzaken.Wat gebeurd er in het filmpje?
Mona toetje op bord laten vallen / Laptop slaan / Uilen knuffeltje in de fik steken / Bad vullen met water / Bruisbal van Lush / Een vriendin van mij met haren showen / Zwanen / Touw om bolder gooien / Industrieterrein / Achterkant schip / Paarden koets / Zon / Met koffers lopen door Wenen / Hotel kamertje / Vis / Broer en ik draaien op klimrek / Spongebob / Bloemen / Springen / Handkus / Redbull / Pannenkoeken beslag in de pan doen / Pannenkoek omdraaien / Laptop in de lucht / Laptop slaan / M&M's / Jurkje uit een shoplog / Wafels 

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Haha wat een ontzettend leuk filmpje! Mag ik vragen welk liedje je hebt gebruikt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel ;)
   En het is een stukje uit een ''House Remix 2010'' hahaha
   Dit is de link ervan; http://www.youtube.com/watch?v=HP1oFymSRiI

   x

   Verwijderen
 2. Zo, ik ben wakker! ;)

  Gaaf filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Ik volg je nu met gfc en bloglovin'
  Volg je terug? www.stuffbybo.blogspot.nl

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS