INSTAGRAM #4


mijn lievelings eten, pannenkoeken! / in het gemeentehuis een nieuwe ID-kaart aanvragen / nagellak die helaas iets te snel al van mijn nagels ging / frietjes halen met René / in het gemeentehuis mijn nieuwe ID-kaart ophalen / heerlijk in bad geweest met mijn Honey Bee bruisbal van Lush / lekker lezen in Beauty / heerlijke weertje / kraslot met Frank, helaas niets gewonnen

3 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Je hebt een leuke blog, je achtergrond is hetzelfde als mijn iPhone hoesje! :D

  Je hebt er een nieuwe BL volger bij hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow wat leuk, dankjewel dat je mijn blog wilt volgen :)

   En ik wist niet dat ze naar hoesjes van hadden, haha. Heb gisteren nog nieuwe hoesjes gekocht voor mijn Samsung Galaxy S3 ;)

   x

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.