WHAT ABOUT THE POPULAR PEOPLE?

Populaire mensen, je hebt ze overal. Letterlijk, overal. School is de plaats waar je achter komt wie er wel, en wie er niet populair is. Met zo veel mensen op één plek merk je snel wie er miljoenen vrienden heeft, wie een beetje buiten de boot valt, over wie het meest geroddeld wordt, etc etc.

Op de basisschool was ik niet populair, op de mavo niet, op de havo niet en op het stc in Rotterdam was ik het enige meisje van de klas. Je kan dat dan ook weer positief en negatief bekijken. Positief: Ik was het mooiste en leukste meisje van de klas. Negatief: Ik was dus eigenlijk ook weer het lelijkste en stomste meisje van de klas. Hahaha ;)

Anyways, een tijdje geleden kwam ik op YouTube via via opeens Popular Song tegen van Mika en Ariana Grande. Ik vind het lied echt leuk en de muziek video vind ik erg goed gekozen voor het lied. Ook heb ik een achter de schermen video gezien van de clip. Erg goed gemaakt allemaal. Speciaal voor jullie de muziek video!

1 opmerking:

  1. wat een leuk liedje! ik kende het nog niet maar ik ga het zometeen even downloaden op mijn ipod.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.