VOGUE NEDERLAND / NU MET GRATIS T-SHIRT

zondag, mei 19, 2013

In mijn bezit heb ik een Italiaanse Vogue (gekocht in Italië uiteraard), de aller eerst Nederlandse Vogue (ik weet nog goed dat ik die kocht bij Kruidvat) en nu ook de Nederlandse Vogue met het gratis t-shirt (gekocht bij een boekhandel in Nijmegen)


Vogue is op zich wel een prijzig blad, en wijkt erg af van het blad dat ik altijd gelezen heb, de CosmoGIRL!.   Hoe dan ook, vind ik Vogue een prachtig blad. Het blad staat vol mooie en aparte foto reportages en reclames voor mooie items.

Ik koop de Vogue eigenlijk niet echt, behalve als het een unieke is. Zoals dus die ene keer dat ik in Italië was en de aller eerste Nederlandse Vogue. Natuurlijk zijn de buitenlandse Vogues ook in Nederland te koop, maar dat is niet hoe het werkt! Ik wil ze kopen in het land zelf.

Deze kocht ik natuurlijk ook deels voor het t-shirt, maar natuurlijk ook om weg te kwijlen bij de foto's van dure producten en kleding om vervolgens ''prijs op aanvraag'' te lezen. Of er is helemaal niks over de prijs geschreven, dat kan natuurlijk ook. Dan doet het al meteen zeer aan je portemonnee.  Ik hou het dus maar bij dromen.

Om jullie een indruk te geven van wat er in deze Vogue staat heb ik een aantal foto's gemaakt voor jullie. Na de foto's volgt nog het t-shirt!


Als ik vanavond in mijn bed lig, en mijn laptop staat weer uit, ga ik zeker even de Vogue doorbladeren. En dan morgen weer, en overmorgen weer.. Het is een blad wat je wel meerdere keren moet doorbladeren voordat je alles hebt gelezen. Telkens ontdek je weer nieuwe dingen om te bekijken.

Het t-shirt dat er bij zit is one size. Even spannend dus. Met mijn maat 36 had ik van tevoren niet gedacht dat het te klein zou zijn. Ik had meer vraagtekens bij de pasvorm en of hij niet te groot zou vallen. Thuis heb ik het shirt uitgepakt en gepast. Het zat voor mij goed! Ik wil snel een outfit of the day ermee maken!


Vogue / juni 2013 
€5,95

Abonnementen
12 x Vogue + gratis skinny jeans van Denham cadeau / €71,40
12 x Vogue / €50,00
3 x Vogue + gratis Vogue cotton bag / €12,00

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Super gaaf ! Ga ik zeker halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat shirt is echt super leuk ! Ik denk dat ik deze vogue ook ga halen!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS