MAYBELINE / SUPER STAY 24 / 542 CHERRY PIE

zondag, mei 26, 2013

Er zijn altijd wel een hoop make-up aanbiedingen in de winkels. Ik geniet er elke keer weer van, en nam laatst twee lipglossjes mee van Maybeline. Ik koos er twee van de Super Stay 24 collectie. Ik ging voor een rode en roze. Vandaag show ik de rode aan jullie; 542 Cherry Pie.


De gloss heeft twee kanten. Één kant is de prachtige rode gloss en de andere kant is een soort lippen balsem. De gloss moet je zo precies mogelijk aanbrengen als je kan, hij is immers long lasting. Heb je toch een foutje gemaakt? Geen probleem, met wat olie (ik gebruik baby olie van Zwitsal) op een wattenstaafje kan je het weg halen. Om die reden zit er dus ook een lippen balsem bij. In veel van die dingen zitten ook oliën, dus dan gaat het eraf. Deze is zo gemaakt dat de gloss blijft zitten.


Het aanbrengen van een gloss doe ik meestal even snel. Vaak komt er niet zo veel pigment vanaf. Maar bij deze, wauwie. Ik merkte al gouw dat ik er naast zat, of dat ik randjes vergeten was. Je moet er dus eigenlijik maar heeeeeel even geen aandacht aan schenken, haha. Er zijn ook lip potloden te koop bij een aantal van de kleuren van deze Super Stay 24 lijn, die ga ik maar snel even aanschaffen voor een beter resultaat. Ik oefen nog even door.


Natuurlijk dan ook even een kleine test, of de gloss goed blijft zitten. Ik heb het de hele dag gedragen en ik ben tevreden. De randjes worden wel wat minder mooi, maar hé, nog een reden om dat lip potlood aan te schaffen. Owja, een kleine tip. Laat na het aanbrengen van de gloss je lippen even drogen voordat je de lippen balsem aanbrengt!

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS