LUSH / ROTTERDAM

donderdag, mei 30, 2013

Ik hou van Lush, en daarmee ben ik zeker niet de enige. Iets meer dan een jaar geleden maakte ik mijn moeder ook fan, sindsdien verwennen we onszelf regelmatig met iets lekkers van Lush. Toen ik enthousiast aan mijn vriend vertelde dat ik met mijn moeder weer naar Rotterdam ging, en uiteraard Lush ging bezoeken, zag ik natuurlijk vraagtekens bij hem. Lush moet je inderdaad gewoon maar kennen. Er zijn niet zo veel winkels van (twee in Amsterdam, één in Haarlem, één in Den Bosch, één in Maastricht, één in Den Haag, één in Rotterdam en tot slot één in Utrecht).


Voor de mensen onder ons die Lush dus nog niet kennen; Lush is een geweldig concept. Ze zijn tegen dieren proeven, hun producten zijn ook allemaal diervriendelijk. Ook word alles met de hand gemaakt. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Klik ''hier'' om de site te bekijken.


Mijn moeder en ik hebben wat dingen gekocht, en ook wat monsters van producten die ons heerlijk lijken. Dat laat ik nog in een artikel zien. Hier volgen eerst een paar foto's van die heeeerlijke producten!

You Might Also Like

3 lovely comments

 1. mooie foto's en de lush is geweldig.! (vraag jij in de winkel of je foto's mag maken of.?) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel ;)
   En ik heb het eventjes gevraagd aan een medewerkster daar :)
   xx

   Verwijderen
 2. Oeeh ziet er weer heerlijk uit (:

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS