EXAMENS!

dinsdag, mei 14, 2013

Gisteren zijn de Examens van start gegaan. Dit jaar ben ik niet bezig met examens, maar één van mijn vriendinnen wel. Vanity is gisteren begonnen met de examens, ze startte met een examen M&O.

Ons vrienden groepje bestaat met uit vier meiden. Kyara, Laura, Vanity en ik. We werden een vriendinnen groepje in 4Havo. Laura en ik leerde elkaar kennen in 4Mavo, maar werden pas in de laatste twee maanden bevriend ofzo. Dat kwam dan weer doordat we met dezelfde meiden omgingen. Toen we daarna met ons Mavo diploma, naar 4Havo gingen, werden we vriendinnen.

Kyara kwam ook met haar Mavo diploma naar de Havo toe. Echter kwam ze van een andere school. Ik weet nog de eerste dag, de kennismaking. Kyara kwam te laat en had stikkers op haar hals/borst. Ze had ook nog een briefje bij. Ze was zojuist aangereden, lekker begin. Ze kwam bij ons zitten.

Vanity is altijd te laat, maar iets in mij zegt dat ze die dag wel op tijd was. Ze was in de zomervakantie in Nederland komen wonen, ze kwam uit Suriname. Op het begin vonden we haar maar een beetje vervelend en traag, maar we werden wel snel vriendinnen!

4Havo ging niet voor ons allemaal zo goed. Kyara, Laura en ik gingen net over, helaas Vanity niet. Vandaar dat wij op haar na, vorig jaar examen hebben gedaan (en geslaagd!). Dit jaar is het dus de beurt aan Vanity. Wij wensen haar natuurlijk veel succes, en we weten zeker dat ze zal slagen!!

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS