STYLIGHT

maandag, april 29, 2013

Een tijdje geleden las ik op een blog over Stylight. Het boeide mij op het moment niet zo erg, en heb het links laten liggen. Op Facebook zag ik echter weer een advertentie ervan en besloot toch maar een kijkje te nemen. Ik bekeek de site, nam een korte tour en maakte een account aan. Dus dames en heren, ik heb Stylight.

Het duurde eventjes voordat ik doorhad hoe ik een ''board'' kon maken. Maar het ging al snel de goede kant op. Binnen tien tot vijftien minuten had ik mijn eerste board in elkaar gezet. Ik vond het leuk en ging meteen kijken wat voor items je nog meer kon gebruiken.

Plots kwam er in een hoekje omhoog dat iemand bij mijn look op ''heart it'' had geklikt. Wow! Ik was blij verrast. Vooral omdat 5 minuten later de tweede en derde heart een feit was. Dat smaakte naar meer. Ik begon aan mijn tweede board. Die ook snel een heart ontving.

Ik zou het leuk vinden als jullie mij zouden volgen! Om naar mijn profiel te gaan klik hier.

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Ik heb ook een account op Stylight, het is zo leuk! Ik ga je gelijk even volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk ik volg je! Ik heb net ook een artikel online gezet over stylight, toevallig! haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS