RECEPT; TORTILLA'S MET SCHNITZEL, BACON, CRÈME FRAICHE EN KNOFLOOK




Wat heb je nodig?
300 gram ongepaneerde schnitzel
100 gram bacon
Ongeveer 2 eet lepels olie
Zout en peper
2 dl crème fraiche
2 teentjes knoflook
100 gram geraspte kaas
1 pot milde taco saus
4/5 tortilla’s

Hoe moet je het maken?
Snij de schnitzel en bacon in stukjes. Bak die dan in de olie. Voeg daar vervolgens de knoflook aan toe. Als dat gaar is, kan je in een kommetje de crème fraiche loskloppen. Als dat gebeurd is kan je daar de helft van de geraspte kaas doorheen doen (dat is dus 50 gram geraspte kaas). Doe daar nog even wat peper en zout bij. Als het klaar is kan de schnitzel en bacon erbij.
Verwarm dan de oven voor op 200 graden.
Pak een rechthoekige schaal die in de oven kan. Pak een tortilla en doe het prutje in het midden van de tortilla in een lijn. Klap vervolgens de zijkanten van de tortilla een beetje naar binnen. Rol hem daarna op, zo voorkom je dat de inhoud eruit ‘’valt’’. Leg hem dan met de naad naar beneden in de schaal.
Als alle tortilla’s er in liggen doe je daar de taco saus overheen. Als laatst gaat de overige helft van de geraspte kaas er overheen (weer 50 gram dus).
Doe de schaal voor 25 minuten in de oven.

Smakelijk eten!

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.