MY CRAZY ADDICTION

vrijdag, april 26, 2013


Naast schoenen, kleding en tassen heb ik nog een verslaving. Die verslaving is lippen balsem. Het klinkt voor een aantal van jullie vast wel bekend in de oren. Ik ken een paar dames die verslaafd zijn aan het kopen van lippen balsem. Hun collectie bestaat uit leuke versierde lippen balsems, en verschillende kleuren. Het gebruiken ervan komen ze echter niet echt aan toe. Bij mij is het tegendeel waar. Ik heb er momenteel maar 2. Maar ze zijn beiden volop in gebruik!

Ongeveer drie jaar geleden, toen ik in Lermoos was, kocht ik in een winkeltje een super fijne lippen balsem. Met ringelblume. Het werkte super goed. Ik besloot dan ook dat het slim was om drie potjes mee naar huis te nemen. Maar mijn verslaving groeide en groeide. Ik was zo door de potjes heen! Wanneer ik weer in Lermoos ben weet ik zeker dat ik alle potjes koop.

Voor nu gebruik ik Nivea lip butter original en Labello classic care.


You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS