MY CRAZY ADDICTION: THE HONEY EXPERIMENT

zondag, april 28, 2013


Dat roken verslavend werkt dat weten we allemaal. Het is dan ook verstandig er nooit mee te beginnen. Maar lippen balsem..? Oei, dat blijkt dus ook verslavend te zijn.

Zit ik rustig op mijn kamer achter mijn laptop als ik opeens een appje van mijn moeder krijg. ''Ik lees nu dat lippen balsem verslavend kan zijn! En ik weet zeker dat jij dat bent.. Je moet er echt mee gaan stoppen.'' Hmm, verslavingen zijn natuurlijk nooit goed. Maar het scheelt dat lippen balsem niet echt zo schadelijk is.

Wel heb ik al eens gelezen dat lippen balsem ongemerkt in je lichaam komt (ja goh, je smeert het op je mond) maar dat je lichaam het niet verteerd en je het ook niet op de toilet achterlaat.. (als ik het ff netjes mag zeggen). Het komt er dus op neer dat het voor altijd in je lichaam blijft zitten.

Hoe dan ook, in een oude Libelle zag mijn moeder dus staan dat het een verslavende werking zou hebben. Het is een klein stukje in het blad, geen pagina. Wel stond er nog een kleine tip bij. De tip was om honing te proberen, in plaats van lippen balsem. En dat ga ik dus maar even een kansje geven. Gelukkig hebben wij honing in huis. Ik hou van Turkse appel & kaneel thee met een beetje honing er doorheen.

Ik pakte het kleine lege potje van de lippen balsem die ik in Lermoos had gekocht (waar ik over heb geschreven in dit artikel) en vulde die voor iets meer dan de helft met honing.
Eind conclusie: Helaas werkt dit niet voor mij. Het is namelijk veel te lekker. Als ik het op mijn lippen heb gesmeerd lik ik eerst mijn met honing besmeurde vingertop af en vervolgens mijn mond. Dan is het er al weer bijna af. Dit is minstens drie keer zo verslavend. Misschien is een lippen balsem met honing extract een goed idee, of bestaan die al? Terwijl ik dit schrijf raak ik al enthousiast, ik ga snel even naar de drogist om te zoeken straks!

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS