INSTAGRAM #1


Nootjes in chocolade AH / Paas ontbijt met mama, met banaan honing brood van de AH, was super lekker! / Paas fondue met mama / In de trein met Pokémon / Mijn nieuwe lekkere slofjes van Van Haren / Heerlijk naar de Italiaan met mijn vriend / Taartje van Frank bij LaPlace / Mijn taartje bij LaPlace / Kip salade van AH 

Vergeet mij niet te volgen op Instagram @susanwijdemans

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Die chocolade nootjes zijn zoooo lekker! haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! De kwaliteit van je telefoon is best wel goed.
  Als je er deze foto's eruit krijgt!
  Welke mobiel?

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leeeuk! Ik hou van instagram, ga je meteen even volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heee ''Je Suis Valery''

  Ik heb de Samsung Galaxy S3 (in het wit)
  Ik ben er super blij mee en is zeker een aanrader!

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.