BIKINI GEKREGEN UIT HOLLYWOOD

donderdag, april 11, 2013

Van de week lag er een pakketje op de deurmat. Helemaal vanuit Hollywood. Oke, niet de real Hollywood, maar Hollywood Florida. Ook top als je het mij vraagt.


Mijn broer kijkt een hoop tv programma´s uit Amerika die hier niet op tv te zien zijn. En voor één van die programma´s heeft hij een Twitter Fanaccount gemaakt. Zijn Twitter account heeft al super veel followers. Diegene voor wie het het fanaccount had gemaakt had hij in een tweet gezet. Iets van ´´The season is over, but I still gain followers!´´ Ze was zo ontroerd dat ze zo trouwe fan had, dat ze zei dat mijn broer een bikini van haar bikini designs mocht uitzoeken. (Mijn broer heeft het account gewoon anoniem, dus ze wist niet dat hij een jongen is natuurlijk.) Ik was gewoon aan het chillen, toen Frank me opeens zei dat ik een bikini kon krijgen. Wij toen even gekeken naar een mooie. Frank had het toen doorgegeven, afwachten dus.

In eerste instantie dacht ik niet echt dat het serieus was. Want kom op, hoe vaak maar je zo iets mee? De kans dat je iets wint als je mee doet aan een ''share en win'' actie op Facebook is al minimaal. Maar dit?! Haha, wauwie. Een tweet bevestigde onze hoop. Toen we dit zagen waren we echt super enthousiast. Nog eventjes achterhalen hoe lang het zou duren voordat het pakketje er zou zijn (ongeveer 3 weken) en dan dus rustig en kalm afwachten!

Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver, de bikini lag op de deurmat! Spannend!!!


Dit is dan de bikini! De kwaliteit is echt super goed. Echt een mooie goede stevige stof. Ik heb nog nooit zo'n bikini gezien volgens mij? Helaas duurt het nog een tijdje voordat ik er dan ook echt mee kan gaan zwemmen en zonnen.. Maar ik ben er in ieder geval erg blij mee. Ik ging hem meteen ff passen. Persoonlijk vind ik dat het broekje iets te veel van mijn kont laat zien.. Gisteren heb ik dus een zwart bikini broekje bij de H&M gekocht voor €9,95. Vandaar dat ik nu pas de bikini show. Ik haal de zilveren blokjes van het broekje af, en plaats die op het broekje van de H&M. Ik hoop dat het dan niet zo opvalt!


Let op: Het bikini broekje van de H&M heeft al blokjes aan de touwtjes hangen, maar dat zijn niet die van de bikini die ik heb gekregen. Deze zaten er al aan.

Ik vind het een super leuke bikini en ben mijn broer erg dankbaar en Elease Donovan natuurlijk ook! Wil jij ook zo'n bikini als deze? Of even kijken wat voor bikini's ze nog meer verkoopt? Klik dan hier. By the way; er is nu sale op de site!

You Might Also Like

1 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS