REVIEW; VIRGIN OLIVE MASKER

dinsdag, maart 19, 2013

Een betere naam voor dit masker was een Zombie Masker geweest. Als je het goedje eenmaal op je gezicht hebt gesmeerd, zie je er namelijk ook zo uit.. Als een zombie.
Het masker kocht ik een hele tijd geleden bij Kruidvat, in de sale. Ik geloof voor nog geen 50 cent. Anyway. Ik vond het tijd om dit maskertje eens te gebruiken!


Op de achterkant van de verpakking staat dat je van dit masker een zachte en soepele huid moet krijgen. Ik ben benieuwd. (Verpakking: ''Nourish with our cold pressed Virgin Olive Oil mud masque for soft and supple skin.We have added ultra-moistrusing rich sea & cacao butter to leave your skin super smooth and deeply cleansed.''


Stap 1: Maak je gezicht helemaal schoon. Dep er met een washandje op zodat je huid een beetje vochtig is, maar niet te nat.
Stap 2: Persoonlijk breng ik een masker liever aan met een kwast. Vandaar dat ik het zakje leeg knijp in een bakje. Op die manier zie je ook meteen hoeveel er eigenlijk inzit. Dat is vaak erg moeilijk in te schatten.
Stap 3: Breng het aan op je gezicht!


Stap 4: Maak je gezicht af. Als je nog veel over hebt, kan je dat gebruiken voor je hals. Ikzelf heb dat niet gedaan. Ik heb het gewoon lekker dik op mijn gezicht gesmeerd.
Stap 5: Let op de tijd!! Dit maskertjes mag 10 tot 15 minuten blijven zitten. Bij irritatie direct verwijderen!!
Stap 6: De tijd zit erop! In de tussentijd is het masker al aardig hard geworden. Zelf vind ik dat niet zo prettig. Misschien maar eens een peel off mask proberen? Volgens mij worden die niet hard.


Stap 7: Maak je gezicht schoon met een warm washandje. Wel regelmatig schoonspoelen.. Met een vuil washandje werkt het natuurlijk niet.
Stap 8: Een lekkere crème uitzoeken.
Stap 9: En op smeren natuurlijk! Toen ik de crème ging insmeren gleed mijn vinger over mijn huidje heen. Wat had ik een zacht gezichtje! Haha, heerlijk.


Wat vind ik ervan?
De geur van het product moest ik eventjes aan wennen toen ik het maskertje uit het zakje had gehaald. Vooral omdat het de komende 10 tot 15 minuten op mijn gezicht moet zitten. Gelukkig raakte ik er al snel aan gewend, geen probleem dus.
In de tijd dat het masker op mijn gezicht zat werd hij al best snel hard op sommige plekken. Je kon duidelijk voelen waar ik een dikke laag had gesmeerd, en waar niet. Zelf vind ik het niet zo prettig als je dat trekkerige gevoel krijgt.
Maar het eindresultaat.. Dat was goed! Inderdaad had ik, zoals de verpakking belooft, een zachte huid. Of mijn huid er soepeler van geworden is? Geen idee.

Ik ben tevreden!

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS