REVIEW; CLEARASIL

zaterdag, maart 30, 2013


Een tijd geleden was er bij Kruidvat een actie van Clearasil. 1 + 1 Gratis. Dat vond ik een mooie deal, en ik kocht twee producten. Bij de kassa werd de korting verrekend als 50% korting per product. Ik heb beiden producten al een paar keer gebruikt, en vond van mijzelf dat ik er nu genoeg ervaring mee had om er een review over te schrijven. Ik begin met de scrub.


De verpakking is toch wel vrij simpel. Niet veel op aan te merken. Het is een knijp tube met onderaan een handige dop. Ondanks dat de dop fijn is, heeft die één nadeel. Als ik deze scrub mee de douche in neem kan er soms wat water in de dop terecht komen. Als ik hem weer in de kastjes zet dan doe ik de dop even open en weer dicht. Op die manier loopt het water eruit als dat erin gekomen is. Inhoud tube: 150 ml


Op de achterkant staat duidelijk beschreven wat het doel van de scrub is, en hoe je deze scrub moet gebruiken. Voor iemand die nog nooit gebruik gemaakt heeft van een scrub, is dit duidelijk genoeg. In de ''Hoe en wanneer te gebruiken'' tekst, staat dat je het dagelijks moet gebruiken. Hmm, persoonlijk dacht ik dat het juist niet zo best is om elke dag  je huid te scrubben? Na even zoeken op het internet vond ik inderdaad dat je maar beter niet elke dag kan scrubben. Slechte zet van Clearasil.


De geur van de scrub is wel lekker. Dat moet ook wel, want als mijn gezicht volledig bedekt is met dit goedje, zou ik wel erg zuur kijken als het zou stinken. Dat is dus gelukkig bij deze scrub niet het geval! De structuur is erg fijn. De korreltjes zijn niet zo grof en het smeert goed uit.

De conclusie: Na het gebruik van deze scrub is mijn huid inderdaad wel zachter. Ik moet erna wel een goede  dikke crème gebruiken. Ik heb namelijk een droge huid. Clearasil staat bekend om het feit dat ze pukkeltjes en puistjes bestrijden. Daarover staat niets aangegeven op de verpakking. Enkel dat dit zorgt voor een gavere huid. Hoe dan ook, ik ben tevreden.

You Might Also Like

1 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS