RECEPT: ZALM, MET EEN HEERLIJKE SAUS EN RIJST

dinsdag, maart 26, 2013



Wat heb je nodig?
Bevroren zalm filet
Maggi, braadstomen; Zalm, crème fraiche dille uit de oven
125 ml crème fraiche
175 ml water
Rijst

Hoe moet je het maken?
Verwarm de oven op 180 graden.
Neem een kannetje, of bakje/kommetje, en doe daar de poeder van de saus in. Vervolgens doe je 175 ml water erbij en mix je het met een garde. Als het goed gemixt is, kan er 125 ml crème fraiche bij. Mix tot het door elkaar is.
Vervolgens pak je de braadzak uit de verpakking. Open de zak voorzichtig. Pak een schaal die in de oven kan en leg de zak er in. Doe daar de bevroren zalm filets bij. Til de zak lichtjes op, en giet de saus erin. Leg dan de zak plat in de schaal. Pak het rode ‘’klipje’’ en maak het zakje dicht. Zorg dat je zo veel mogelijk ruimte in de zak hebt. Dus maak hem zo ver mogelijk vast.
Zet de schaal voor 45 minuten in de op 180 graden voor verwarmde oven.
Kook dan de rijst.

Smakelijk eten!

You Might Also Like

1 lovely comments

  1. Hoi Hoi, een heerlijk recept. Kan de saus ook apart gekookt worden? Moet hier dan crème fraîche bij of alleen wat water?

    groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS