MINI IN THE BOX, MOBIEL HOESJES

woensdag, maart 27, 2013

Een tijd geleden heb ik een bestelling gedaan bij Mini In The Box. Ik bestelde een telefoon hoesje voor mijn Samsung S3. Ik wilde echt een heleboel hoesjes hebben, maar als je geen werk hebt.. Kan je moeilijk geld gaan uitgeven aan onnodige dingen. Het werden dus maar twee hoesjes. Wel heb ik voor jullie een kleine verzameling van een aantal leuke telefoon hoesjes, die je op de site kan vinden. Ik heb ook al een deel twee van dit artikel gepland!

You Might Also Like

2 lovely comments

 1. ik wou een tijdje geleden ook hoesjes bestellen bij mini in the box maar mijn moeder vond de site er niet zo betrouwbaar uit zien en ik las op internet veel negatieve verhalen.
  Is het hoesje bij jou wel gewoon aangekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee ''Fashion and me''
  Het duurde wel een hele tijd voordat de hoesjes aankwamen.
  Ik weet niet of ik het zou aanraden als je snel een nieuw hoesje wilt. Als je alle tijd hebt, kan je het doen. Bestel dan eerst één hoesje, als je tevreden bent kan je jouw hoesjes collectie altijd nog uitbreiden.
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS