LENTE

woensdag, maart 20, 2013

Vanaf vandaag is het officieel lente. De gordijnen mogen weer wat later dicht, de tuintjes mogen wel een opfris beurt gebruiken, jijzelf kan volop gaan shoppen voor lente en zomer kleding en we kunnen allemaal gaan genieten van de zon. Als de zon tenminste komt opdagen. Want daar heeft die volgens mij wel een beetje moeite mee..

Als de lente echt begonnen is, en dan bedoel ik; als de zon eindelijk zijn best gaat doen.. Dan ben ik van plan heerlijk te gaan fietsen. Een paar keer per week. Even naar mijn oma toe. Dat is zo'n 12 kilometer. En dan moet ik natuurlijk ook weer terug, haha. Dat is goed voor de conditie, voor mijn huidskleur (wit wit wit) en natuurlijk ook erg gezellig. En als je jezelf afvraagt op welke fiets in van plan ben al die kilometers af te leggen... Mijn roze oma fiets! Haha ;)

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal wel heerlijke plannen, voor als de zon gaat schijnen. Lekker winkelen, terrasje pakken, dierentuin, openlucht museum en andere uitjes. Ik kan in ieder geval niet wachten!


You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS