EEN NIEUW BEGIN

maandag, maart 18, 2013

Zoals je ziet is deze blog een beetje veranderd. Het uiterlijk ervan dan, en de naam. Verder niet veel eigenlijk. Susan and more.

Het woordje more staat voor meer dingen en ook meer mensen. Vanity, een vriendin van mij, gaat ook mee doen in filmpjes. Als ze tijd heeft (ze zit momenteel in haar examenjaar) dan gaat ze ook artikelen schrijven. Ook gaat mijn broer gaat meedoen. Niet met artikelen schrijven, maar in filmpjes.

Ik heb een nieuw YouTube kanaal aangemaakt voor bij deze blog. Ik zou het leuk vinden als jullie jezelf daar ook op zou abonneren.

Naast meer filmpjes wil ik ook heerlijke recepten met jullie gaan delen. Ik ben 19 jaar en zou toch eigenlijk wel een beetje moeten kunnen koken. Helaas faal ik daarin. Vandaar dat ik voor mijzelf met een kookboek begin. Als wij thuis wat eten dat makkelijk te maken is, help ik mee. Als het af is maak ik een foto, schrijf ik het recept op, en print ik het uit. Op die manier heb ik een eigen kookboek als ik op mezelf ga wonen.

Verder hoop ik nog veel shoplogs op te nemen, reviews te schrijven en DIY's te maken.

ps. Vanmiddag verschijnt mijn eerste shoplog met Vanity! Primark Rotterdam om precies te zijn!

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS