RITUALS; PINK PEPPER LIPSTICK REVIEW

dinsdag, januari 15, 2013
Zoals beloofd, reviews over de make-up producten van Rituals. Ik doe alle producten één voor één reviewen. Dat vind ik fijner dan meteen met z'n alle. Als eerst koos ik voor Pink Pepper. Ik vind het een mooie kleur, nu nog de vraag hoe hij er dan uit ziet op mijn lippen? Maar daar wacht ik even mee..

Eerst wil ik het hebben over het concept van Rituals. In alle producten zitten speciale diamanten of edelstenen. Deze lippenstift bevat Robijn. Deze natuurlijk edelsteen in de lipstick bevordert de bloedcirculatie van de lippen voor een gezonde uitstraling. De lipstick is gemaakt volgens een milde formule. De formule bestaat uit natuurlijk edelstenen en pure mineralen. De lipstick bevat geen conserveringsmiddelen of parfum.

De lippenstift glijdt fijn en soepel over je mond heen. Niet stroperig en ook geen brokjes. Hij is inderdaad erg zacht. Ook ruikt hij wel lekker. De kleur is prachtig, een mooie naturel kleur die overal bij past.

Pink Pepper

Ik ben er super blij mee en ga deze kleur ook zeker erg vaak dragen. Mijn moeder vindt het ook een prachtige kleur.. Ik denk dat ik hem dus wel moet verstoppen! Hahahaha ;)

Rituals / Cream& Care Lipstick / Pink Pepper / €15,50

You Might Also Like

3 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS