RITUALS; NIGHT OUT BERRY LIP SHINE REVIEW

donderdag, januari 17, 2013
De tweede lippenstift die ik koos in de winkel, Night Out Berry. In het vorige review (Pink Pepper) had ik al een beetje het concept van Rituals uitgelegd. Dat ze gebruik maken van edelstenen in de producten.

Net als Pink Pepper bevat deze lip shine ook de natuurlijke edelsteen Robijn. De Robijn bevorderd de bloedcirculatie van de lippen. Ook is deze lip shine gemaakt volgens een milde formule. De formule bestaat uit natuurlijke edelstenen en pure mineralen, er zitten geen parabenen in.

Toen ik Night Out Berry op wilde doen om te reviewen viel mij meteen iets op.. De geur. Hij ruikt echt overheerlijk. Ik wilde hem gewoon bijna opeten. Je moet echt oppassen dat je niet steeds over je mond gaat likken.. Dat gebeurd mij wel bijna. Echt een heerlijke geur.

De geur is echter niet zo belangrijk, haha. Gelukkig smeert deze lippenstift soepel over mijn lippen. De kleur is ook erg mooi. Helaas kon ik hem niet zo goed op de foto krijgen. Dit is de beste foto die ik ervan had gemaakt.

Night Out Berry
Ik ben erg tevreden over deze kleur (en geur!). Ook deze zal ik vaak gaan dragen. En niet alleen ik, maar net als bij Pink Pepper is mijn moeder op jacht. Blijkbaar heb ik een goede smaak voor lipstick kleuren uitzoeken ;)

Rituals / Lip Shine / Night Out Berry / €13,50

You Might Also Like

1 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS