REXONA WOMEN MAXIMUM PROTECTION REVIEUW

zondag, januari 06, 2013

Toen ik naar London ging wist ik niet of ik wel een deodorant in een spuitfles mocht meenemen. Opeens kwam mijn moeder aanzetten met deze deo. Hmm, die gekke deodorant van de reclame. In London heb ik de deodorant goed kunnen testen, helaas heb ik er toen totaal niet op gelet. Gisteren heb ik de deodorant opgedaan voor een hele dag winkelen...
Gisteren heb ik de hele dag geshopt, winkel in, winkel uit. Warmte, lopen en passen. De hele dag door heb ik niet één keer een spraytje moeten doen met een andere deo omdat ik stonk, haha. De deodorant werkt perfect. Aan het eind van de dag rook ik nog steeds heerlijk, geen zweet, niets!

Het aanbrengen van de deo is best wel apart. Persoonlijk ben ik geen fan van roller deo en dergelijke, doe mij maar een spuitbus. Deze deodorant heeft weer een ander systeem. Aan de onderkant kan je draaien, daardoor komt de wat crème-achtige deodorant aan de bovenkant door de gaatjes.


Op de verpakking van de deodorant staat het volgende; ''Voor een optimale werking, product onder de oksels aanbrengen 's avonds voor het slapen gaan. De formule met TRsolid treedt in werking als u slaapt om u een maximale bescherming te garanderen. Deze bescherming blijft efficiënt de volgende dag, zelfs na een douche. U mag Rexona Maximum Protection ook 's morgens aanbrengen.''

Ikzelf breng de deo gewoon in de ochtend aan, en het werkt prima! Ik vind het een beetje raar om te slapen met verse deodorant onder je oksels.. Anyway, deze deodorant is zeker een aanrader!

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Als je de deo 's avonds aanbrengt is dat niet lekker om in te slapen, vanwege de geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ik ben zelf ook heel benieuwd naar deze deo, dus ik denk dat ik deze ook maar even gaat proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS