ROZE LAPTOP TAS

maandag, december 03, 2012

Al ongeveer twee jaar heb ik deze laptop. Een hoes of tas heeft mijn laptopje nooit gezien. Als hij ergens naartoe ging wikkelde ik hem gewoon in handdoeken. Waarom? Uuuh, vraag het niet aan mij. Gelukkig heb ik nu eindelijk een ''huisje'' gevonden voor mijn Asus. Een fel roze laptop tas van de Blokker voor maar €14,99 En ik ben er super blij mee :)

Afmetingen; 28 x 41 cm
Door de twee banden aan de binnenkant, die je met klittenband aan elkaar vast maakt, zit je laptop altijd goed op zijn plaats. Erg handig dus voor als je bijvoorbeeld van het een perron naar het andere moet rennen.

De andere kant van de tas is ook super handig. Deze kant is voorzien van speciale vakjes voor belangrijke (of nutteloze) papieren. Ook is er een speciaal vakje in de vakjes. Haha, dat klinkt raar. Maar er zit dus ook nog een vakje met rits sluiting erin. Ook zijn er netjes in verschillende groottes voor bijvoorbeeld pennen en kleine schrijf blokken.

Ik ben echt totaly in love met deze super handige tas. Want dat was nog niet alles, en zit ook een band bij zodat je hem om je schouder kan hangen.

Blokker €14,99

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS