LONDON SHOPLOG!

maandag, december 24, 2012


Dat waren dus mijn aankoopjes! Dit zijn de dingen die Laura heeft gekocht..
Deze super leuke pet heeft Laura bij David And Goliath gekocht voor £25,00. Ik kende de winkel al, en zei tegen Laura ''Ik mooooett er naartoe!'' Gelukkig vond ze het een leuke winkel, we gingen samen helemaal los met leuke dingetjes bekijken. Helaas zagen we ook steeds de prijzen. We hadden niet veel ponden, en de wisselkoers was ook niet zo gunstig, haha. Alleen Laura kocht er wat.

Laura en ik kochten deze in het zelfde winkeltje. Ik de roze, zij de zwarte. Ook voor £20,00 dus.

In hetzelfde winkeltje als waar we de hoodies kochten, kocht Laura dit baseball jasje. Echt super leuk! Ik wilde hem ook nog kopen, in het roze natuurlijk! Maar ik vond het een beetje too much om twee dingen te kopen. Ze kocht deze voor £23,99.

Bij de H&M heeft ze dit lekkere vest gekocht. Er was echt een mega mega sale! Deze was ook in de aanbieding. Heerlijk, haha. Ze kocht deze voor slechts £15,00.

Daarnaast heeft ze ook nog gewoon wat souvenirs gekocht.

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS