5 DINGEN DIE IEDEREEN DOET ALS NIEMAND KIJKT!

zondag, december 02, 2012

Iedereen doet wel eens iets stiekem. Je kent vast wel dat gevoel van dat je iets wilt doen, maar toch liever hebt dat er dan niemand aanwezig is of kijkt. Voor jullie heb ik tien van dat soort dingetjes op een rijtje gezet! Ik denk dat het wel aardig klopt.

Het laatste koekje pakken
Er is visite en er staan koekjes op tafel. Er ligt nog maar één koekje, en die wil jij eigenlijk wel hebben! Maar dan krijg je opeens dat gevoel... Wat als ze mij niet een hebberige vreetzak vinden? Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Als er eventjes niemand kijkt of de visite is aan het vertrekken pak je snel het laatste koekje!

Je onderbroek goed doen
Ik denk dat bij niemand, maar dan ook echt niemand zijn of haar onderbroek de hele dag perfect zit. Iedereen moet wel eens per dag even zijn ondergoed corrigeren. Dat ziet er natuurlijk niet charmant uit. Daarom doe je dat dan ook liever wanneer er eventjes niemand kijkt.

Geld terug uit je spaarpot pakken
Sparen is belangrijk. En het is natuurlijk een goed beeld voor jouw ouders als je om de zoveel tijd netjes wat muntjes in je spaarpot gooit. Wel een beetje raar dat er uiteindelijk niet zo veel in zit.. Heb je net even wat geld te kort? Ik heb het in ieder geval wel eens geprobeerd..

Even aan jezelf ruiken of je nog fris bent
Je bent op je werk en komt veel in aanraking met andere mensen. Dan wil je natuurlijk wel dat je er verzorgt uitziet, en ruikt! Voor de zekerheid heeft elke dame wel een deo of een geurtje in haar tas. Die komt dan goed van pas. (Ja dat rijmde.. Ben helemaal in de Sinterklaas stemming. Ik ben al twee dagen bezig met dichten!)

Je Pou verzorgen
Vroeger,was het hot; de tamagotchi. Kinderen van onderhand alle leeftijden hadden een klein apparaatje aan een sleutelhanger. Op dat apparaatje had je dan een diertje die je moest verzorgen. Bijna altijd ging dat ding dood. Anyway. Je hebt dus ook een app Pou. Een soort driehoekig gek dingetje dat je moet verzorgen. Best kinderachtig eigenlijk.. Ik doe het niet als niemand kijkt, iedereen mag het weten, ik verzorg een Pou.

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Hahaha leuk! Ik heb ook een pou hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, herkenbaar! Behalve de pou, die ik wel heel graag wil, maar niet kan downloaden op m'n blackberry/iPod :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha leuk artikel! Echt heel herkenbaar dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Pou is het meest herkenbaar haha! Vooral als ik in de bus/metro naar school zit, dan zit ik de hele tijd die spelletjes te spelen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, op mijn werk lachen ze me uit om mijn Pou! Ik heb die van mij trouwens roze gemaakt :$

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS