ZWARTE PIETEN IN DE ETALAGE

maandag, november 19, 2012

Zaterdag, 17 november, kwam de Sint weer in het land. In alle dorpen en steden is hij nu wel aangekomen met zijn boot. Maar in de winkelstraten is hij toch wel wat ver te zoeken. Veel winkels hebben nog geen versierde etalage of hebben al het Kerst thema in gebruik. Bij enkele winkels kwam ik het Sinterklaas thema tegen en dat heb ik gefilmd. Ik vind etalages altijd super leuk om naar te kijken, vooral tijdens de feestdagen. In december ga ik samen met een vriendin, ik ben benieuwd wat voor een prachtige etalages wij daar tegenkomen! Hoe dan ook, hier een kort filmpje van een aantal Pieten versiering!

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Haha, dat liedje! Zwarte pieten stijl. (: Ik vind de etalages ook altijd leuk rond de feestdagen. Vooral als er dan nog wat sneeuw licht en de winkelstraten mooi verlicht zijn. Leuk je filmpje!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de etalages zijn altijd zo leuk tijdens sinterklaas inderdaad, op die manier hou ik wel van december, ondanks de kou!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS