MIJN GEURTJES STASH

zondag, november 04, 2012

Een heerlijke douche gel die na het douchen nog subtiel door-geurt op je huid, of een shampoo in je haar. Een lekkere frisse deo of een zwoele parfum. Ik hou er van om lekker te ruiken. Heel veel geurtjes die ik oh zo heerlijk vind ruiken zijn erg prijzig en staan dus ook gewoon geduldig te wachten op mijn verlanglijstje. Met Sinterklaas en Kerst opkomst hoop ik dat ik in ieder geval één van die luchtjes kan bemachtigen. Dit zijn de geurtjes die ik op het moment heb;Bovenste rij; Hippy Fizz van cheapandchic Moschino 30 ml / Sex and the City Sunrise 100 ml / Replay eau de toilette for her 20 ml.
Onderste rij; Black Vanilla 30 ml / Playboy Spicy 30 ml / Beyoncé Heat 15 ml / So.. Desirable 20 ml.

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Lekkere luchtjes heb je er bij zitten! Waar is die black vanilla van? Die had ik nog nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Black Vanilla is van de H&M, maar die verkopen ze niet meer..
   xoxo

   Verwijderen
 2. Die van Playboy heb ik ook en vind ik ook erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stash! Ik heb die van playboy in de 'rock it baby' en beyoncé in 'heat', bijna hetzelfde dus! :)

  Doe je mee met mijn winactie op http://goldenmustaches.blogspot.nl/2012/11/winactie-moustache-oorbellen.html ?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS