MAX LIPSTICK; PINK BLUSH & POPPY PEACH

woensdag, november 21, 2012

Zoals jullie een mijn mini Max shoplog konden zien had ik een setje met daarin twee lipsticks gekocht. Die wil ik nu graag even aan jullie laten zien. De reden dat ik lippenstift wilde proberen was omdat ik het steeds vaker zie bij dames en ik vind het er erg mooi en vrouwelijk uitzien. Zelf heb ik nooit echt lipgloss of lippenstift op, tijd om het te proberen dus!

Links; Pink Blush /Rechts; Poppy Peach
Links; Niets /Rechts; Pink Blush
Pink Blush is de lichtste van de twee. Zoals je op de linker foto kan zien zitten er een paar losse velletjes op mijn lippen. Ik geef de winter de schuld! Hoe dan ook, met de lipstick op vind ik het er niet echt erger uitzien. Ik vind de kleur wel een lief kleurtje, maar misschien toch een beetje te licht. 


Links; Niets / Rechts; Poppy Peach
Dit is Poppy Peach. Ik vind deze kleur persoonlijk leuker dan Pink Blush. In deze kleur zit net iets meer pit en dat vind ik wel wat hebben.Alsnog vind ik het een lieve kleur. Een soort zacht roze kleur. Bij Poppy Peach zijn de velletjes op mijn lippen iets beter zichtbaar, maar het ziet er nog redelijk goed uit.

Beiden kleuren vind ik op mijn lippen wel een stukje minder gekleurd dan je zou verwachten als je de stick ziet. Gelukkig vind ik dat niet erg, want ik vind ze alsnog erg mooi. Het setje van deze twee lipsticks is van Max, dat is te koop bij de Action voor €0,89.

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik heb deze kleuren ook en vind ze super!!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, die zien er goed uit voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleur poppy peach ziet er echt heel mooi uit! En dat voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. poppy peach vind ik echt een prachtig kleurtje !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS