LIPSTICK NYC 404 AIR KISS

vrijdag, november 23, 2012
Weer een lippenstift artikeltje voor jullie, ik hoop dat het geen probleem is. Na deze kleur heb ik nog één andere die ik graag wil laten zien, maar daar moeten jullie nog eventjes op wachten. Deze lipstick is de eerste die ik kocht van de vier nieuwe die ik heb. Ik had al foto´s van deze lippenstift gemaakt voordat ik er een artikeltje van ging maken. En gelukkig heb ik dat gedaan!! Want twee dagen later is de dop eraf gegaan in mijn tas. Hmm.. Niet zo best dus!

Ik wil graag beginnen met een comment op de foto die ik hierboven geplaatst heb. In het echt is de kleur minder donker en rood dan op de foto, hmm. Ik kreeg de kleur er gewoon niet goed op. Gelukkig is de swatch wel goed qua kleur.

Links; niets / Rechts; NYC 404 Air Kiss
Ik vind het een mooie kleur en hij zit erg fijn op mijn lippen. Hij glijdt er een stuk fijner overheen dan die van Max. Deze is meer creamy en dat vind ik persoonlijk wel fijn. De kleur vind ik erg mooi en lijkt wel god op die van de lipstick zelf. Ik denk dat ik nog wel meer lipsticks zal kopen van NYC.

Ik heb deze gekocht bij Kruidvat en de prijs weet ik niet zeker meer.. Ik dacht zo'n €3,00.

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS