BIGBANG, KOMT STEEDS DICHTERBIJ!

maandag, november 26, 2012

Al voor ongeveer vier jaar lang luister ik Koreaanse muziek, maar dat doe ik niet alleen. Dat doe ik ''samen'' met Laura, een van mijn beste vriendinnen. Ongeveer drie jaar geleden maakte ik haar fan. En nu gaan we samen naar een concert van één van de populairste jongens groepen van heel K-Pop. Wij gaan naar BigBang! Een super stoere groep die bestaat uit vijf boys.
Dan denk je misschien ''Oh mijn god, wat moet een Koreaanse boyband nou weer in Nederland?!'' Inderdaad.. Dat denken zij waarschijnlijk ook, daarom komen ze niet. Laura en ik gaan naar Londen! En we hebben er mega zin in. Het concert is 14 december in het Wembley stadium. We gaan in de vroege vroege ochtend van 13 december met het vliegtuig samen naar Londen. We hebben daar een hotelletje geboekt. Op 15 december in de avond rond acht uur vliegen we weer terug.
Laura is nog nooit in Londen geweest, ik twee keer, dus we gaan natuurlijk voor haar een hoop dingen bekijken. In de London Eye heb ik al twee keer gezeten, gaap. Maar ik vind dat Laura optimaal moet kunnen genieten, haha, we gaan gewoon alles bekijken en overal in. Naast dat gaan we natuurlijk heel veel winkelen! Een shoplog kan je in ieder geval wel verwachten!
Hoe dan ook, de reden dat ik dit artikeltje geschreven heb is omdat we de kaartjes hebben binnen gekregen! Ik werd helemaal gek toen Laura mij Appte! De kaartjes werden namelijk bij haar thuis bezorgd. Oeeehhh, we gingen helemaal door het lint, haha!


You Might Also Like

3 lovely comments

 1. super leuk! veel plezier alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat je daar heen gaat! Ik ga 12 mei naar one direction, ik heb er ZOOOOO veel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah super tof :D Ik hoor ZO veel mensen over BigBang, dat ik ze toch maar eens moet gaan beluisteren van mezelf xD
  Al ben ik zelf meer van de J-pop :)
  Veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS