REVIEW; LUSH JELLY, WHOOSH

woensdag, oktober 10, 2012

Als je Lush binnenkomt wordt je neus meteen geprikkeld, wat ruikt het er heerlijk! Elke keer als ik in Rotterdam ben, ga ik Lush binnen. De laatste keer dat ik daar naar binnen ging was voor mijn moeders verjaardag. Voor haar nam ik Whoosh shower jelly mee naar huis. Ik had er eerlijk gezegd nog niets over gelezen, toch koos ik ervoor om gewoon lekker de grote pot mee te nemen. Waarom niet? Mama was super blij ermee en ik mocht hem ook lekker testen voor mijn blog.
Laten we eerst eventjes kijken wat Lush zelf over het product zegt;
''Whoosh Shower Jelly om de dag goed te laten beginnen. Stel je even voor: wekker gaat af, irritant geluidje, voelt alsof het absoluut nog geen ochtend is, maar helaas! Je hebt je wekker niet per ongeluk vier uur te vroeg gezet, je moet er uit... Strompel richting keuken, pers een sapje, neem je Whoosh Jelly, spring onder de douche, was je haren en lichaam, spring fris en fruitig op je fietsje en vergaderen maar! Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf het klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche!''

Lush verkoopt alleen maar producten die niet op dieren zijn getest. Ikzelf vind dat erg goed. Ook recyclen ze de verpakkingen. Dit zijn de niet op dieren geteste ingrediënten;

Nu de test. Als eerst de verpakking, dat is namelijk toch het eerste dat je ziet. De verpakking is gewoon zoals alle Lush verpakkingen; simpel. Het is een potje met een handige draai deksel. Het leuke aan dit potje vind ik dat die doorzichtig is. Daardoor zie je de leuke blauwgekleurde jelly zitten. Zo zie je ook meteen hoeveel je nog over hebt.

Daarna de geur, het tweede waar je mee te maken krijgt. De geur is heerlijk fris en zoet. Ik ben er een fan van. Sowieso hou ik erg van zoetigheid, je moet er maar van houden. Het is je ding, of het is niet je ding. De geur kan ik eigenlijk moeilijk omschrijven.. Het ruikt een beetje naar snoepjes, maar meer precies kan ik het je echt niet vertellen. Ga het zelf ruiken, zal ik zeggen.

Dan nog eventjes het spul zelf.. Het voelt heeeel grappig aan! Het is dan natuurlijk ook een jelly. Zo voelt het ook. Het voelt een klein beetje zoals die gekke wc's in de speelgoed winkel met van dat flubberige spul erin. Maar dan is deze jelly 1000 keer beter! Lush zelf zegt dat je het tussen je handen moet doen en dan een beetje in masseren.. Zelf vinden mijn moeder en ik dat geen succes. Wij nemen een klein stukje van de jelly en doen die op een puff spons. eventjes nat maken en dan in de puff masseren. Dat werkt prima! Op de verpakking staat dat je deze jelly ook in bad kunt gebruiken. Dat hebben wij nog niet geprobeerd. We hebben hem ook neit in de vriezer gedaan, misschien een keer in de zomer, haha.

Dan als laatst het resultaat. Wat bereik je met een jelly douche? Ten eerste ruikt de badkamer na het douchen heerlijk fris en zoet, haha. Ik weet het meteen wanneer mijn moeder gedoucht heeft. En zij weet het dan ook meteen als mijn broer of mijn vader stiekem gebruik maakt van haar Whoosh Jelly! Haha. Naast het feit dat de badkamer heerlijk ruikt, ruikt je lichaam ook lekker zoetig. Ik zeg; DOEN! Haha

Lush, Whoosh 100g kost €6,05,-
Lush, Whoosh 240g kost €11,65,-

You Might Also Like

1 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS