ONE OF A KIND

zaterdag, oktober 27, 2012

Al ongeveer drie jaar ben ik samen met Laura een trouwe fan van Koreaanse muziek. Nee. Niet van PSY. Wij zijn eerlijk gezegd teleurgesteld dat Nederland en de rest van de wereld op deze manier in aanraking is gekomen met Koreaanse muziek. Anyway. Een tijdje geleden ging een collega van mijn broer een reis maken door Zuid-Korea, ik was zo jaloers als maar kon! Haha. Netjes vroeg ik hem of hij misschien een album wilde meenemen van 2NE1, Bigbang of Gdragon. En hij kwam vanochtend hier naartoe met een album voor mij een een poster! Wauwie! Ik heb een album van Gdragon, het album heet One Of A Kind. Het is echt super mooi! Met trots laat ik jullie nu de foto's zien, hihi :)


 

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Ik had er nog nooit van gehoord! Maar wat een prachtig album! Ziet er heel mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS