HOW TO; KETTINGEN OPBERGEN ZONDER DAT ZE IN DE KNOOP RAKEN!

vrijdag, oktober 26, 2012

Kettingen zijn een perfect accessoire om je outfit op te leuken. Je hebt ze in alle soorten en maten. Maar hoe berg je ze op? In een doosje met leuke print? Nee, dan gaan ze te snel in elkaar zitten. Dat weet ik uit eigen ervaring. Resultaat; de schaar moet erin! en vervolgens kan je een aantal kettingen weggooien. Aan een sieraden boom hangen? Dat had ik eerst ook! Resultaat; de boom valt om en de kettingen raken toch in een knoop. De beste oplossing is eigenlijk om gewoon leuke haakjes of gewoon spijkers in de muur te slaan en ze daar aan te hangen. Maar dan heb je bij sommige mensen wel een stuk of 50 spijkers nodig!


Mijn ketting verzameling telt zo'n 14 kettingen. En voor die veertien kettingen heb ik de perfecte oplossing gevonden. Bij de Primark vond ik een tijd geleden een hanger (€2,00) met 11 haakjes eraan. Die hanger heb ik aan de gordijnen stang gehangen die ik boven mijn raam heb (het gekke van die stang is dar ik helemaal geen gordijnen heb!). 11 haakjes is wel voldoende. Ik heb gewoon 3 kettingen dubbel hangen zegmaar. Dat gaat prima! Voor twee euro heb ik al mijn kettingen perfect opgeborgen! 


You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Wat een handige tip! Mijn kettingen zitten ook altijd in de knoop dus dan is dit wel heel handig (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend handige tip! Alleen ik zelf draag nooit echt kettingen enzo haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit product van de foto zag ik bij de Primark in Zaandam hangen ! Wel handig !

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS