CHOCOLADE CUPCAKES!

donderdag, oktober 25, 2012

Mijn broertje en ik kwamen opeens op het idee om cupcakes te maken. Chocolade cupcakes om precies te zijn. Samen gingen we op de fiets naar de Jumbo. Daar kochten wij een chocolade cupcake pak van Dr. Oetker, twee tubes met kant en klare chocolade frosting met spuit tuitje van Dr. Oetker en een zakje melk chocolade pepernoten van Jumbo huismerk.

Thuis zijn we aan de slag gegaan met het maken van de cupcakes. We hadden een pas gekocht voor 12 cupcakes. Maar aangezien in een cupcake maker heb voor mini cupcakes hadden we uiteindelijk zo'n 40 cupcakes. We hadden onze cupcakes versierd met marshmellow fluff, melk hagelslag, melk vlokken, chocolade frosting, poedersuiker, versiersels in vorm van hartjes, discodip, witte chocolade stukjes en natuurlijk de pepernoten.

Dit zijn ze niet allemaal, we hadden er al een paar op, oeps! Haha
Het klinkt waarschijnlijk heel erg vies (en ze zien er ook niet allemal even lekker uit) haha. Maar dat was het totaal niet. We vonden ze heerlijk. Een echte aanrader is het hoor, haha. Vooral die chocolade pepernoot erop was lekker. Zo'n zacht cakje en dan opeens iets knapperigs achtig, haha. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet omschrijven hoor! Naast het feit dat we daarna heel veel te snoepen hadden, was het ook super gezellig!

You Might Also Like

4 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS