REVIEW; SILICONEN KWASTJE VAN ESSENCE

zaterdag, september 01, 2012

Een tijdje geleden kwam de nieuwe pigments collectie van Essence in het tweede schap terecht. Gelukkig heeft het dorp waarin ik woon het tweede schap, jippie! Ik ging dan ook elke keer eventjes langs om te kijken of de pigments collectie er al was. Toen die er eigenlijk was kocht ik o.a het siliconen kwastje voor je ogen. Het kwastje is speciaal gemaakt voor glitter oogschaduw en pigment. Aangezien ik veel glitter oogschaduw heb, wilde ik het graag proberen. Hier dus even een kort review.Het kwastje is dus gemaakt van siliconen, dat voelt eigenlijk best wel grappig aan. Ik vind het kwastje er wel heel erg mooi uitzien moet ik eerlijk zijn. Hij zit gewoon verpakt in een doorzichtig plastic hoesje, niks bijzonders. Maar dan de vraag; werkt die ook goed? Ikzelf vond hem inderdaad goed werken. Ik heb hem alleen getest op mijn glitter oogschaduw, ik heb geen pigment gekocht. Simpelweg omdat ik dat niet fijn vind.   Het kwastje is van een fijn formaat en je kan mooi overal bij met het puntje. De glitters komen mooi terecht op je oogleden en zien er uit op de manier hoe ze eruit horen te zien. Daarom geef ik dit kwastje ik ''zeer goed'' haha. Ik ben er blij mee en zal hem elke keer weer gaan gebruiken!

You Might Also Like

1 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS