REVIEW; NEP NAGELS VAN DE PRIMARK

vrijdag, september 28, 2012

Bij de Primark verkopen ze naast kleding, schoenen, huisartikelen en ook nep nagels. Ik ben een grote fan van printjes op je nagels. Die zelf maken ben ik mee bezig. Stikkers kopen kunnen ook. Helaas vind ik stikkers niet altijd zo goed en fijn. Of er zit lucht tussen, ze gaan er snel vanaf of ze zijn veel te groot. Bijwerken is niet altijd even makkelijk. Naast stikkers kom je in de winkel ook veel nep nagels tegen met leuke printjes. I like it! Het enige probleem aan nep nagels vind ik dat ze altijd zo lang en breed zijn. Sowieso ben ik niet zo´n fan van lange nagels. Ik vind het gewoon niet prettig en gemakkelijk. Mijn nagels zijn ook niet zo erg breed, dus ik moet eigenlijk standaard ook de nagels dunner maken en iets anders van vorm aan de onderkant. En daar baal ik van als een stekker!
Toen ik dus bij de Primark was en al een hoop kleding had uitgezocht, gepast, nogmaals uitgezocht.. En inmiddels in de kassa rij stond en bijna aan de beurt was, zag ik kleine pakjes hangen met nep nagels. In elk pakje zitten 24 nagels en ze kosten €1,50 pet pakje.

De print van de nagels
Toppie! Daarom zag ik ze in eerste instantie hangen hè! Leuke printjes verkochten ze. Ik kocht twee pakjes. Mijn portemonnee ging open voor één pakje dat zwart met witte stippen nagels had, en één pakje dat nagels had met een panter print opdruk. Helemaal mijn stijl.

De lengte van de nagels
In tegenstelling tot de meesten nep nagels zijn deze niet zo erg lang. Yeey. Lange nagels zijn vervelend. Nu hoefde ik eindelijk niet die nagels korter te gaan knippen en veilen tot ik erbij neer val. Gewoon eventjes kort bijgewerkt.

De vorm van de nagels
Ook ben ik erg tevreden over de vorm. Het uiteinde was zoals bij alle nep nagels is gewoon plat. Ikzelf heb ze liever rond, dus ik vijl ze gewoon rond. De onderkant van de vorm ben ik wel tevreden over. Ik ben ook echt super blij dat de nagels niet te breed zijn. In het totaal zitten er 24 nagels in, en ze passen echt bijna allemaal. Echt top nagels voor mensen die net als ik de meesten nep nagels te breed vinden.

De lijm
Helaas, haha. De lijm is niet zo toppie, al zeg ik het zelf. De ene nagel blijft goed zitten en de andere nagel is er binnen één dag alweer af. Erg wisselend dus. Dat vind ik jammer. Ik zou het fijner vinden als je er gewoon van verzekerd bent dat je nagels blijven zitten. Daarom loop ik nu ook rond met de lijm in mijn tas, voor een noodgeval.

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS