REVIEW; NEON ROZE NAGELLAK VAN CASUELLE & READY FOR BOARDING PEEL OFF BASECOAT

vrijdag, augustus 17, 2012

Een tijdje geleden kocht ik deze lakjes en ik wilde ze graag snel testen want ik was heel nieuwsgierig! 


Als eerst de basecoat. Zoals je al een beetje kan zien, is die wit. Als je hem op je nagels doet blijft die even wit. Naarmate die meer droogt wordt die doorzichtiger. Het concept van een peel off basecoat vind ik erg interessant. Of het handig is? Ik heb er mijn twijfels over.. Ik heb iets aangeraakt (mijn nagels waren wel allang droog) en toen was er een beginnetje.. Ik kon gewoon zo alles van mijn nagel afhalen :( Heel jammer. Ik denk dat het handig is voor dames die niks doen, haha.Dan de neon roze nagellak van Casuelle. Wat een prachtige kleur, echt een wauw kleur. Van een lakje dat je bij Intertoys haalt verwachtte ik eigenlijk niet veel van. Hij droogt op een redelijk tempo, het kwastje is fijn maar hij dekt voor geen meter. Daar baal ik wel van. Op de foto draag ik twee laagjes. Ik denk dat ik voortaan een dekkende roze kleur er onder doe en dan één laagje van deze roze. Want zo'n neon kleur wil ik toch wel graag op! Op de foto komt de kleur helaas niet tot zijn recht..

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Zelf heb ik ook precies diezelfde roze neon lak en ik vind hem echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi fel kleurtje! Jammer van de peel off base coat :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw heel mooi kleurtje zeg! wel jammer idd van de base coat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje zeg, wat jammer van de base coat.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS