REVIEW NAIL STICKERS VAN INTERTOYS

zondag, augustus 26, 2012

Een tijdje geleden kocht een een pakketje bij de Intertoys met daarin tien stikkers voor op je nagels en een setje voor op je mond. Beiden hadden de Engelse vlag als afbeelding. De hele shoplog bekijken? ''klik''.
Een tijdje lag het pakketje op mijn vensterbank. Gister avond werd het tijd om het uit te pakken en te beginnen met testen. Als eerst waren mijn nagels aan de beurt. Ik was eigenlijk van plan ze eerst korter te gaan veilen maar toen ik zag hoe lang de stikkers waren.. deed ik dat toch maar niet.

De stikkers zijn veel te groot. In de meeste nagel pakketjes zitten er wel meer dan tien in, allemaal verschillende maten. Helaas was dat hier niet het geval. Ze waren echt breed, eerst moet ik ze dus wat smaller maken. Dat ging helaas niet gemakkelijk. Ik plakte ze er maar eerst lichtjes op, dan een beetje eraf halen en de overige stukje wegknippen. Helaas gingen de stikkers er niet mooi glad op. Maar het begon gelukkig toch wel ergens op te lijken op een paar nagels na. Toen moest ik ze nog korter maken.... Uhh. En weg was de Engelse vlag. Van de vlag was totaal niks meer te herkennen vond ikzelf. Balen!


Uiteindelijk had ik dus was rode, witte en blauwe strepen op mijn nagels. Ik had al bedacht dat ik nooit alles zo op maat kon knippen voor mijn andere hand.. En mooi vond ik het toch ook weer niet. Teleurgesteld heb ik de stikkers er maar af gehaald.

De nagel stikkers geef ik denk ik een 5,5. Voor mensen met lange nagels zou het beter zijn. Zulke brede nagels heeft denk ik niemand, maar dat kan wel (op een onhandige manier) opgelost worden.

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. jammer dat het niet zo'n succes was! ze zien er wel mooi uit..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ze veel te groot zijn. Anders was het echt heel leuk geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer dat ze zo groot en breed zijn.!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zijn echt heel erg leuk! Wow.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS