REVIEW HOT LIPS STICKERS VAN INTERTOYS

dinsdag, augustus 28, 2012

Een tijdje geleden kocht een een pakketje bij de Intertoys met daarin tien stikkers voor op je nagels en een setje voor op je mond. Beiden hadden de Engelse vlag als afbeelding. De hele shoplog bekijken? ''klik''.

Na het testen van de nagel stikkers is het gisteren tijd geweest om de stikkers voor mijn lippen te testen. Ik heb het setje eerlijk gezegd alleen gekocht voor de mond stikkers. Al een lange tijd wil ik een setje kopen van Voilent Lips of Passion Lips. Helaas zijn ze wat aan de prijzige kant. Ofja, als het lukt niet, maar als het een groot fiasco wordt is het wel zonde van je geld. Toen ik dit setje van 3 euro lag liggen nam ik hem direct mee. Nu is het tijd voor de test.
Eerst de boven en onder lip uit het kartonnetje drukken. Dan was het tijd om te meten. Je moet het folie er op laten tijdens het meten en knippen. Er staat duidelijk aangegeven waar je wel en waar je juist niet mag knippen. Hou de vorm voor je mond en maak een ''O'' van je mond. De beste manier is om een ''A'' geluid te maken. Meet en vouw zachtjes waar je moet knippen. Knip.

Na het knippen moet je het folie er af halen. Plak de vorm precies op je lip hoe je hem wilt hebben. hij plakt een beetje dus probeer hem gewoon in één keer goed te plaatsen. Als je denkt dat die goed zit pak je een nat washandje. Het maakt daarbij niet uit of je koud of warm water gebruikt. Hou de natte washand er tegenaan. Een beetje zoals die plak tatoos. Na 40 seconden kan je het washandje verwijderen en het papiertje er af halen. Als het goed is zit de afdruk op je lip.

Helaas is het bij mij niet goed gegaan. Dat ligt denk ik wel aan mij, haha. Doordat het bij mij begon te schuiven heb ik bij mijn bovenlip de 40 seconden zeker niet gehaald. Helaas bleef ongeveer 95% van de afdruk op het papiertje zitten. Mijn onderlip ging beter, maar ook niet zoals gepland. Ik denk dat ik meer geduld nodig heb. Ik geef mijzelf niet voor 100% de schuld. Het papiertje waar de afdruk op zat was erg hard en moeilijk vouwbaar naar de vorm van mijn mond vond ikzelf. En net zoals bij de nagel stikkers zie je dus (bijna) niks meer van de vlag. Zoals op mijn onderlip te zien ik zie je echt alleen de streepjes, niet de vorm.


Ik geef de ''hot lips'' een 6,5. Voor mij was het niks. Maar ik denk wel dat het bij iemand anders prima kan werken. Het gehele setje geef ik dus een 6.

You Might Also Like

1 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS