UGGS GEKOCHT!

woensdag, juli 18, 2012

Ja, ik weet dat dit niet het seizoen is om Uggs te kopen. Ik kon gewoon niet anders. Al een lange tijd wil ik een paar Uggs bezitten. Zoals iedereen wel weet zijn ze redelijk prijzig. Elke keer als ik na lang sparen het geld voor een mooi paar Uggs bij elkaar had, was er niks meer in mijn maat. Ik heb maat 36, een kinder maat dus. Die kinderen krijg die Uggs natuurlijk gewoon van hun ouders, die hoeven niet te sparen. Dus telkens als ik het geld had, hadden die ouders hun kindjes al verwent.

Een weekje geleden ging ik winkelen in Nijmegen. Ik ging even de kinder schoenenwinkel in waar ik altijd ga kijken voor de Uggs. Ik zag dat ze nog de Uggs hadden die ik wou. Ik vroeg meteen of ze die nog in mijn maat hadden... JA! In de winkel stond een grote doos met Uggs die net waren binnengekomen, lucky me!

Eindelijk heb ik ze, haha. En het beste gedeelte is dan nog de ´´korting´´ die ik heb.Doordat ik zulke kleine voeten heb en dus bij de kinder afdeling schoenen kan kopen, zijn ze een stuk goedkoper. Ik betaalde €130,- voor dit paar. Als ik deze had gekocht bij de ''grote mensen afdeling'' had ik er €180,- voor moeten neerleggen. Yeey me ;)

Ik ben gegaan voor de mini bailey button in de kleur chestnut. En ik ben er super blij mee!

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Ohh ik wil maat 36 ook, of nou ja.. in dit geval is het erg handig! Juist handig om het nu te kopen want midden in de winter zijn ze wel duurder denk ik indd. Ik ga dit jaar gewoon zwarte makkelijke aanschaffen zonder merk en de rest ga ik op schoenen & "snowboots?" rondlopen hihi.

    Liefs, Romy

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS