REVIEW; MAYBELINE NAGELLAK, 490 ROSE SALSA HOT SALSA

zondag, juli 08, 2012

Vanochtend heb ik jullie mijn twee nieuwe aanwinsten laten zien. Zoals ik al in het artikeltje had verteld heb ik nummer 490 meteen op gedaan toen ik thuis was. Hier eventjes een review.


Aller eerst wil ik het hebben over de kleur. Het is een prachtig felle roze die ook een beetje naar het oanje neigt. De afbeelding kleurt helaas wat anders dan dat die in real life doet. Ik heb met verschillende belichting en houdeingen van mijn hand de kleur over te laten komen zoals die is. Helaas is dat niet gelukt. De kleur springt er echt uit en is lekker zomers.

De nagellak dekt alleen niet zo goed als ik gedacht had. Ik heb drie laagjes gelakt voor het resultaat van de bovenstaande foto. De kleur was wel mooi na twee laagjes maar ik zag nog steeds een randje van waar mijn nagel van de huid af gaat (if you know what i mean).

Het borstelte lakt wel weer erg fijn. De haartjes zijn fijn zacht en ik krijg er geen strepen van. Dat heb ik wel bij sommige lakjes van Essence. Het lakje droogt ook erg snel, dat is ook fijn. Zelfs met drie lagen is die goed hard en heb ik nog geen deukjes opgelopen.

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS