REVIEW; LUSH CONDITIONER, AMERICAN CREAM

zondag, juli 15, 2012

Ik hou van Lush en alle producten die zij verkopen. Heerlijk ruikende zeepjes en andere spulletjes. Sinds een tijdje heb ik ook mijn moeder aangestoken en de Lush stash raakt daardoor steeds uitgebreider. Heerlijk toch?! Nu hebben we ook een conditioner gekocht. American Cream. We zijn veilig begonnen met een flesje van 100g. Na mijn eerste keer douchen met de American Cream was ik al overtuigd. Dit product is hemels!

Laten we eerst kijken naar wat Lush zelf over het product zegt.
''Fantastische conditioner met een geweldige geur van vanille, scharlei en lavendel. Er zitten ook nog eens honing, verse sinaasappels en aardbeien die je haren niet alleen heerlijk laten ruiken, maar ook nog in topconditie houden. 
Bij de ontwikkeling van deze conditioner liet Mark zich inspireren door de jaren '50, Amerikaanse tieners in petticoats en baseball jasjes die schuimige milkshakes drinken.''


Lush verkoopt alleen producten die niet opd ieren zijn getest. Zelf vind ik dat erg goed. De volgende ingrediënten die in American Cream zitten zijn;

Dan begint de persoonlijke test. Als eerst de verpakking, dat is toch het eerste dat je ziet. De verpakking is eigenlijk zoals alle andere verpakkingen van Lush; simpel. De dop sluit goed af, maar het flesje knijpt niet fijn. Het is niet echt handig, al zeg ik het zelf.

Daarna de geur. Het tweede waar je mee te maken krijgt. Ikzelf vind de geur moeilijk te omschrijven. 
Het is een aparte geur die je moet leren waarderen. De eerste keer toen ik hem rook vond ik hem erg gek en kon ik het niet plaatsen. Nu vind ik de geur heerlijk. De geur blijft ook heel fijn in je haren hangen. De dag erna ruiken je haren nog steeds frisjes naar de geur.

Dan nog eventjes over het spul zelf. Het schuimt niet, dus je merkt niet echt of het overal goed zit. Dat vind ikzelf wel een beetje jammer. Verder is het wel goed te verdelen over het haar.. Denk ik, haha. Als het schuimde zou ik het zeker geweten hebben.

Dan als laatst het resultaat, want daar gebruik je het toch voor. Tijdens het uitspoelen merk ik al meteen dat mijn haar een stuk zachter is. Als ik na het douchen mijn haar heb gedroogd met een handdoek is het natuurlijk nog steeds wat nattig en moeilijk te beoordelen. Ik föhn mijn haard altijd. Zelfs na het föhnen is mijn haar nog heerlijk zacht en fijn. Het voelt niet beschadigd aan en zo ziet het er ook niet uit. De geur blijft ook goed te ruiken na het föhnen.

Mijn eindoordeel is een dikke 9. Waarom geen 10? Simpel, door de prijs! Haha. Ik vind het echt zonde dat de producten van Lush zo prijzig zijn. Als dat niet zo was had ik zeker wel twintig keer zo veel als dat ik nu heb.

Lush, American Cream 100g kost €6,75,-
Lush, American Cream 250g kost €13,25,-
Lush, American Cream  500g kost €21,45,-

You Might Also Like

3 lovely comments

 1. Nou een 9 is een super cijfer! Dat zegt wel wat! Hele goeie review! Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love lush products.
  I wonder if you would like to follow each other:)
  http://glossylala.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me erg fijn dit product! Indd echt jammer dat die producten altijd zo prijzig zijn... leuke review!
  X Luna

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS